14 Şubat yaklaşırken aşka inancını tazelemek istedik. Birbirinden tatlı dizi çiftleri yazımızda seninle! Yalnız dikkat, bazı durumlar spoiler olabilir. Bizden söylemesi. 😀

1. Friends – Chandler & Monica

Friends dizisi içerisinde farklı farklı çiftlere rastlasak da en unutulmaz ve en iyi çiftin Chandler ve Monica olduğunu söyleyebiliriz. Hangimiz ikisinin olduğunu görünce “OH MY EYES” diye çığlık atmadık ki?

2. Chuck – Sarah & Chuck

Bu çift böyle bir finali mi hak ediyordu gerçekten? Yine de, iki farklı karakterde insanın ne kadar güzel uyum içerisinde olabileceklerini gösterdiler bize. Dizi boyunca aksiyondan aksiyona koşarken, onların aşkları ile huzur bulduk. Dizi tarihinin en tatlı çiftleri arasında yer almaya çoktaan hak kazandılar elbette.

3. Modern Family – Phil & Claire

Pek sevgili Dunphy ailesi! Kazanma hırsları, Sevgililer Günü oyunları, Cadılar Bayramı hazırlıkları… Pek çok gülünç ve duygusal anlarıyla 11 sezon boyunca yüzümüzde kocaman gülümseme bıraktılar. Sadece onlar da değil; Cam ve Mitchell, Gloria ve Jay… Aşka ve sevgiye olan inancınızı tazelemek istiyorsanız Modern Family size ilaç gibi gelecek!

4. This Is Us – Jack & Rebecca

Her kadın This Is Us izlerken Jack gibi bir eş düşlemiştir… Her seferinde neden Jack Pearson kurgu bir karakter diye kendimizi çok yemişizdir. Her neyse, dizi çiftleri arasında yer alan en nadide çiftlerden birini de Jack ve Rebecca seçtik. :”)

5. Brooklyn 99 – Jake & Amy

Dizi boyunca birlikte olmalarını bekledik ve buna değdi! Biz bu ikiliyi çok sevdik. Takıntılı bir kadın ile çocuk ruhlu bir erkek. Ufak tefek atışmalarıyla da gönlümüze taht kuran bu ikili, aşka inancınızı tazeleyecek elbette.

6. Dawson’s Creek – Pacey & Joey

Pek çoğunuz bu dizinin uyarlaması olan Kavak Yelleri’ni izlemişsinizdir. Pacey Witter karakterine başta ısınamasam da, üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ en sevdiğim karakter olma özelliğini taşıyor. Diziyi baştan izleme sebebi resmen!

7. How I Met Your Mother – Marshall & Lily

Dizi çiftlerinden bahsederken Marshall ve Lily gündeme gelmezse olmaz! Dizinin en başından beri süregelen birliktelikleriyle dikkat çeken ikili, bitmez tükenmez aşklarıyla herkese ilham olmaya devam ediyor.

8. The King: Eternal Monarch – Lee Gon & Jeong Tae-eul

Evren evren gezerek sevdiğini arayan Lee Gon sayesinde çiftimiz bu listeye girmeye hak kazandı! Kore sinemasının en sevilen dizilerinden biri olan The King: Eternal Monarch, aşka inancınızı yeniden kazanmanıza yardımcı olacak.

9. Superstore – Jonah & Amy

Cloud9’da yaşanan olaylar silsilesi içerisinde Amy ve Jonah ikilisinin bir araya gelmesini çok bekledik. İstediğimiz olduğundaysa işte heyyo! Harika bir çift oldular. Onca zaman bekletmelerine değdi.

10. Sense8 – Nomi & Amanita

Listemizin son çiftini Sense8 dizisinin en iyi çiftlerinden birine ayırdık. Dizi içerisinde pek çok güzel çift olsa da Nomi ve Amanita bir başkaydı. Tüm zorluklara birlikte baş kaldıran çiftimiz, bu listeye girmeye çoktaan hak kazandı.

Sizin favori dizi çiftiniz hangisi? Yorumlarda buluşalım.

Yazan:

Alev Ateş

Sadece 27.